Wil je weten welke festivals in Amsterdam niet te missen zijn deze winter? Wij hebben een lijst voor je samengesteld! Vanuit alle windstreken komen er artiesten naar onze hoofdstad om optredens te geven. Bekijk onze festivalagenda en plan je winters avontuur in Amsterdam!

Amsterdam Soulful

Amsterdam soulful is een van de Amsterdamse festivals die je niet mag missen deze winter. Het festival is geïnspireerd op de ziel van de stad en nodigt artiesten en gasten uit van over de hele wereld. Vanuit alle windstreken komen er artiesten naar onze hoofdstad om hun talent te laten zien. Tijdens Amsterdam soulful kan je genieten van verschillende optredens, maar ook van lekker eten en drinken. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens Soulful? Bekijk dan hun website!

Tropicalia Festival

Het Tropicalia festival vindt dit jaar plaats op 4 en 5 februari in de Westerunie. Tijdens dit tweedaags festival kan je genieten van optredens van verschillende artiesten, maar ook van lekker eten en drinken. Het Tropicalia festival is een van de Amsterdamse festivals die je niet mag missen deze winter!

Kerstmarkt museumplein

De kerstmarkt op het Museumplein in Amsterdam is een van de bekendste kerstmarkten van Nederland. Elke winter wordt het plein omgetoverd tot een waar winter wonderland. Je kan er genieten van allerlei lekkernijen, maar ook van verschillende activiteiten. Zo kan je er bijvoorbeeld schaatsen of genieten van een glühwein. De kerstmarkt op het Museumplein is zeker een aanrader als je in Amsterdam bent in december!

Valhallah

Valhallah is een van de Amsterdamse festivals die je niet wil missen deze winter. Het festival is geïnspireerd op de ziel van de stad en nodigt artiesten en gasten uit van over de hele wereld. Vanuit alle windstreken komen er artiesten naar onze hoofdstad om hun talent te laten zien. Tijdens Valhallah kan je genieten van verschillende optredens, maar ook van lekker eten en drinken. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens Valhallah? Bekijk dan hun website!

Conclusie

Winter in Amsterdam is heerlijk. Je kan er genieten van allerlei activiteiten, maar ook van de lekkerste winterse gerechten. Bekijk onze festivalagenda en plan je winters avontuur in Amsterdam!